Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

La Castanyada a la llar d’infants Vedruna l’Espluga de Francolí

Ja fa uns quants dies, que a les tres aules de la llar d’infants Vedruna, es respira un aire de tardor. Fa uns dies que les pinyes, les fulles seques i els fruits de la tardor han omplert tots els espais.

Els més petits de tots, han gaudit amb la panera de la tardor, tot manipulant i descobrint castanyes, pinyes, mandarina i moniato. A més, s’han atrevit a pintar amb colors de la tardor.

Els mitjans, també han omplert la seva aula amb colors de tardor, i fins i tot, han pintat una castanya. També han estampat amb magranes, moniatos i mandarina. A la seva classe, tampoc hi han faltat fulles, pinyes, fruits de la tardor, i caragols, que han servit per despertar tots els seus sentits. A més, han cantat cançons relacionades amb la tardor i la castanyada.

Els més grans de la llar d’infants, han estrenat la taula d’experimentació, tot fent classificacions de pinyes, fulles i pinassa, seriacions de diversos materials de tardor, converses,… A més, han conegut el conte El mag de la tardor, i han passat molt bones estones cantant i ballant. Com que són uns grans artistes, han pintat un fantàstic photocall per la festa de la castanyada. A més, hem descobert una de les seves grans habilitats: la cuina! Després de recollir tots els ingredients dels panellets, els nens i nenes han preparat la massa i han fet uns panellets d’allò més bons! Són uns autèntics pastissers!

Per acabar, el dimecres dia 30 d’octubre a la tarda, tota la llar d’infants hem volgut celebrar la festa de la castanyada amb les famílies. En aquesta festa, hi ha hagut diverses propostes. Per una banda, un photocall on fer-se fotos ben divertides amb davantals, cistells, i fins i tot, una paella. Per altra banda, una zona d’experimentació amb fulles, pinyes i elements de tardor. Una altra de les zones ha estat la de degustació de fruits de tardor i panellets. I durant la festa, hem tingut una sorpresa: ens ha visitat la Castanyera! Hem estat tant contents que hem volgut ballar amb ella!

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.