Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

Marató 6×7 Vedruna

SIS TRAMS DE SIS COLORS

3000 nens i nenes de les escoles Vedruna caminen per la taula de refugiats

El divendres 5 d’octubre de 2018 els nostres alumnes van participar en la Marató 6×7 Vedruna, una caminada solidària i esportiva que es va dur a terme a Vic i a les seves rodalies.

L’activitat va aplegar a tots els alumnes de 6è i 1r d’ESO de les 36 escoles de Vedruna Catalunya. Aproximadament uns 3.000 nens i nenes van fer una “marató” repartits en 6 itineraris, on a cada tram si concentraven prop de cinc cents alumnes i amb samarretes de sis colors diferents. Es partia de pobles de la comarca, equidistants tots de Vic, i van caminar uns 7 quilòmetres fins arribar a la Plaça Major on es va fer una entrada simultània.

Els nostres alumnes van sortir de Sant Julià de Vilatorta. El recorregut va ser planer,  amb ponts i passos que van permetre gaudir del paisatge de la comarca.

Un cop al bell mig de la Plaça Major, decorada amb un mur gegant de 50 metres de llargada i amb imatges de diferents esports, els alumnes van poder participar en una sèrie d’activitats esportives: futbol, bàsquet, mini-golf… També es van fer diferents sortejos i fins i tot una coreografia col·lectiva.

Els alumnes de sisè van poder gaudir d’una gran jornada esportiva i solidària tot compartint-la amb alumnes d’altres escoles Vedruna.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.