Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

Plataforma digital i serveis digitals

Per facilitar la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa comptem amb les TIC. Tots els estudiants/es tenen un usuari per accedir a la plataforma Clikedu i accés a GSuite per a educació des de 3r de primària. Personal del centre orienta alumnes i famílies en el seu bon ús.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Servei d’acollida

Servei destinat a les famílies per ajudar en la conciliació l’horari familiar Els nens i nenes estan sota la supervisió de personal de l’escola.

Oferim acollida matinal de 8:30 a 9:00 i de 17:00 a 18:00 a la tarda.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

English Theatre

Activitat per divertir-se i introduir-se al món del teatre amb jocs, tècniques teatrals, cançons, contes, preparació d’obres teatrals, elaboració de decorats, representació d’una obra de teatre… i tot això en llengua anglesa.

Tennis taula

El tennis taula o ping-pong és un esport molt complet que ajuda als nens i nenes a millorar la seva concentració, coordinació visió-motora, habilitat específica i presa de decisió.

Pàdel

El pàdel és un esport que s’adapta a tot tipus d’edats, des dels més petits als més grans. Aquest esport complementa el desenvolupament òptim dels nens i joves, treballant aspectes o capacitats tan importants com la coordinació, resistència, força, agilitat física i mental, presa de decisions, col·laboració i companyerisme amb l’objectiu essencial de passar-s’ho bé.

Juguem amb la música

Aprendrem per mitjà de cançons i melodies, els instruments musicals i les emocions que es poden transmetre amb la màgia de la música.

Ball

En aquesta activitat els alumnes desenvolupen un treball progressiu de ritme. col·locació, expressió i consciència corporal: zumba, aeròbic…

Futbol sala

L’activitat de futbol sala consisteix a ensenyar i transmetre progressivament els valors i fonaments d’aquest esport d’una manera lúdica i no competitiva.

Cuina

Curs de rebosteria amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i la capacitat de treballar en equip.

Iniciació esportiva

Activitat on s’aprofundeix el treball de psicomotricitat tot reforçant el coneixement del propi cos i el control de la postura, alhora que s’incideix en el desenvolupament de les habilitats motrius. Tot mitjançant la pràctica de diferents esports.

Bàsquet

Activitat conjunta amb l’altra escola de la població, on coneixeran el món del bàsquet mitjançant el treball en equip i on la diversió i l’emoció estan assegurades.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website