Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

NOVA ZONA EXTERIOR EDUCATIVA A LA LLAR D’INFANTS VEDRUNA L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Per tal d’aconseguir un espai exterior ric en jocs i aprenentatges, a la llar d’infants Vedruna L’Espluga de Francolí, hem creat un pati amb diverses zones per fer que tots els nens i nenes trobin el seu lloc i gaudeixin de la seva estada, tot experimentant i fent nous descobriments. 

Per aquest motiu, hi ha una zona de joc simbòlic amb una caseta, una cuineta i una taula, on els infants poden jugar a recrear la seva vida quotidiana. També hi ha una zona de pàrquing on poden aparcar les motos que fan servir per anar amunt i avall sense parar. I per si fos poc, per si es queden sense benzina, tenen a la seva disposició una àrea de servei. Aquesta zona, permet una participació lliure i imaginativa que afavoreix la relació i comunicació amb els altres, tot establint normes de comportament i convivència.

Per aconseguir un desenvolupament integral tot oferint-los la possibilitat de moviment lliure, també hi ha una zona motriu amb pendents, tobogans, i altres propostes canviants, que motiven els infants a realitzar diferents activitats, seduint-los amb propostes que els proporcionen confiança, i donant-los temps per aconseguir el moviment desitjat. A més, per tal que els infants puguin gaudir amb galledes, pales i fent transvasaments de sorra, també hi ha dos petits sorrals.

Finalment, ja que vivim en un món dominat per la velocitat i la rapidesa, el pati de la llar d’infants també disposa d’una zona relaxant, amb gespa artificial i uns matalassos, on els infants poden mirar contes, compartir estones divertides, fer construccions, o fins i tot, estirar-se a descansar quan ho necessiten. La zona relax permet als infants aturar-se, tenir temps per ells mateixos, i conseqüentment ser més feliços.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website