Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

AMB LA MEVA MOTXILLA  A PUNT!

Anem omplint la motxilla… Primer hi posaré l’estoig. A veure si ho tinc tot: el llapis, ara per estrenar, però que aviat minvarà la seva mida, bolígrafs de colors que intentaré no perdre al llarg del curs, tot i que no ho asseguro…, una goma, que com cada any, i no em pregunteu per què, la compro de color verd, els retoladors per posar color als meus fulls, una maquineta, el gran enemic de tots els llapis, les tisores, el pegament, el regle… I tot ben marcat amb el meu nom i cognoms!

No hi poden faltar les llibretes. Els seus fulls en blanc aviat s’ompliran de lletres, dibuixos, símbols… I és clar, els llibres, que el pare em va folrar fa uns dies, i que quan passo les seves pàgines desprenen aquesta olor que tant m’agrada.

Ja he posat tot el material, però encara em queda espai per al més important: la il·lusió de començar un nou curs, la motivació per aprendre, les ganes de retrobar-me amb els meus companys i companyes, professors i professores i compartir  moments amb tots ells. També hi afegeixo una mirada positiva envers els altres perquè vull mirar i que em mirin des del respecte, l’estimació, l’empatia… I no em puc oblidar de la confiança i l’alegria que faran que tot vagi bé i que aquest curs esdevingui ben especial.

Des de l’escola Vedruna l’Espluga de Francolí posarem, un any més, tota la il·lusió, l’esforç i la dedicació perquè en la “motxilla” de cadascun dels nostres i les nostres alumnes hi càpiga tot allò que necessiten per a créixer com a persones i així entre tots poder fer un món millor.

BON INICI DE CURS!!!

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website