Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

HALLOWEEN PARTY I LA FESTA DE LA CASTANYADA

L’últim dia lectiu del mes d’octubre a l’escola Vedruna vam celebrar Halloween i la Festa de la Castanyada a l’escola.


Durant el matí ens vam centrar en Halloween, una tradició anglosaxona cada vegada més arrelada a casa nostra, i els i les alumnes van venir a l’escola amb disfresses i amb complements terroríficament divertits. El matí va estar ple de diferents activitats i tallers
amb manualitats de Halloween i els més valents d’educació primària es van atrevir a entrar al passatge del terror, un recorregut aterridor en el qual els i les alumnes van haver de superar una missió.


A la tarda vam sortir tots al pati i, ja sense disfresses ni complements de Halloween, vam celebrar la tradicional Festa de la Castanyada. Tots junts vam cantar, ballar i menjar unes delicioses castanyes torrades, gentilesa de l’AMPA, acompanyades amb el dolç típic d’aquesta festa popular, els panellets. Les portes de l’escola estaven obertes i les famílies es van poder sumar a aquesta celebració tan nostra.


Els i les alumnes de la llar d’infants van celebrar la castanyada durant el matí i amb les seves famílies van poder gaudir d’una Festa de la Castanyada amb activitats sensorials.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website