Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

L’any Vallverdú a l’escola Vedruna l’Espluga de Francolí

Aquest 2023 celebrem el centenari d’en Josep Vallverdú, un autor molt estimat al nostre poble i del qual n’és fill adoptiu.

Josep Vallverdú, un dels grans patriarques de les lletres catalanes, va construir una petita arca al jardí de casa seva de l’Espluga de Francolí. Durant anys va anar donant forma a la que seria la  seva obra de poemes infantils anomenada “Bestiolari”.

Els i les alumnes d’Educació Infantil de la nostra escola, durant aquest trimestre, han obert aquesta arca i han descobert, en forma de poemes, algunes simpàtiques bestioles que els han despertat el seu interès. Aquests poemes han permès que els nostres alumnes coneguin moltes curiositats sobre diferents animals d’una manera ben original. El treball, que combina poesia, art i noves tecnologies està exposat al vestíbul de la nostra escola. Escanejant un codi QR podem sentir aquests divertits poemes recitats, amb molta alegria i entusiasme, pels nostres alumnes d’Infantil.

Des d’aquí volem agrair al senyor Josep Vallverdú els moments tan lúdics i d’aprenentatge que hem viscut gràcies a la seva obra, “Bestiolari”.

Aquest és el codi QR que us permetrà escoltar els nens i nenes recitant els poemes. Esperem que  en gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.

Clicant en aquest enllaç també podreu escoltar els nens i nenes recitant els poemes.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website