Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

Colònies a la Conreria (Pere Tarrés)

Durant tot el mes de març els nens i nenes de 3r, 4t, 5è i 6è van estar ratllant amb emoció i nerviosisme cadascun dels dies del calendari fins arribar al dia 29, un dels dies més desitjat del trimestre! Els esperaven 3 dies de convivència a la Conreria, al Maresme.  

Una setmana abans ja tenien les maletes preparades amb tot el necessari: productes d’higiene, roba i calçat còmode, el sac de dormir… i sobretot, sobretot, moltíssima il·lusió i ganes de passar-s’ho bé.

Un cop a l’autocar no van faltar els cants típics de les excursions que sempre ajuden a fer el viatge més amè i divertit.

Només arribar van conèixer els monitors i monitores i van fer la 1a activitat que va servir per descobrir cada racó i estança de la casa.  Quin edifici més gran! A partir d’aquí va ser un “no parar” d’activitats de tot tipus, però la majoria relacionades amb l’antic Egipte: lúdiques, d’aprenentatge, esportives… 

Els àpats van ser de primera i van ajudar a agafar forces per encarar aquests tres dies amb les seves corresponents nits, per cert, molt ben aprofitades: “disco”, jocs de nit, tertúlies clandestines…

Amb aquesta sortida els i les alumnes s’ho van passar molt bé i van treballar valors tan importants com el respecte, la tolerància, la companyonia… és a dir, tot el necessari per aconseguir una bona convivència. 

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website