Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

NADAL A L’ESCOLA

Aquest mes de desembre, i amb la proximitat de les festes nadalenques, a l’escola Vedruna hem tingut un programa amb un ventall de propostes ben diverses per fer viure als nostres alumnes la màgia d’aquesta època. 

L’activitat d’Advent “Posa’t les ulleres… arriba el Nadal”, l’espectacle “A l’ombra del pessebre” a càrrec de Mercè Framis i Raül Poblet, la sortida als estudis de TAC12 per gravar les nadales, l’espectacle “El trencanous” a càrrec dels alumnes de l’Institut Joan Amigó, la rebuda del Patge Reial i el fet de descobrir què hi ha sota la manteta del tió després de cantar-li la seva cançó, ens han fet conèixer i viure el veritable sentit del Nadal.

Totes les activitats han estat rebudes amb il·lusió per tots/es els/les nostres alumnes, però volem destacar-ne dues d’elles perquè aquest any sí que les han pogut compartir amb les seves famílies.

El dimarts 20 de desembre, al matí, els nens i nenes de la Llar d’Infants, acompanyats dels pares, mares, avis, àvies… van gaudir d’un dels moments màgics i més esperats d’aquestes dates, el Cagatió.  

A la tarda del mateix dimarts, en un teatre del Casal impregnat d’ambient nadalenc i ple de gom a gom, els alumnes d’educació infantil i primària van interpretar l’obra de Nadal “Alarma al pessebre”. Va ser una representació en la que no hi va faltar de res: nadales, poemes nadalencs, música, rialles, moments emotius…  i un pessebre amb les figures tradicionals i també amb uns personatges nouvinguts i poc convencionals, els quals van acabar trobant el seu lloc gràcies al diàleg i al respecte. L’acte va concloure amb el sorteig, per part de l’AMPA de l’escola, de quatre cistelles de Nadal amb productes de proximitat.

Com a escola propera, compromesa i molt arrelada a les nostres tradicions, hem preparat l’arribada del Nadal perquè aquest esdevingui ben especial. 

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website