Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

EL CIRC A L’ESCOLA

El passat 23 de gener, l’escola Vedruna va viure una tarda plena d’emoció i diversió. Els i les alumnes de tercer i quart de primària van tenir l’oportunitat de practicar acrobàcies i malabars amb l’ajuda de dues monitores de l’Encirca’t Esplai de Circ. 

La sessió va començar amb una breu introducció on es va recordar l’experiència dels alumnes a la carpa de circ Nilak i tot seguit, després d’un breu escalfament, es van dividir en grups per començar a practicar les diverses disciplines artístiques. 

Els infants van mostrar gran entusiasme i dedicació durant la sessió, i van aconseguir realitzar acrobàcies i malabars impressionants. Alguns d’ells, van sorprendre a tothom amb les seves habilitats i van aconseguir fer trucs que mai abans havien intentat. 

Aquest taller forma part del projecte Nilak, un espai escènic itinerant que divulga les arts escèniques contemporànies a les poblacions de les comarques rurals de Catalunya. Si fem memòria, el mes de novembre, els mateixos alumnes van assistir a un espectacle de la carpa Nilak a Rocafort de Queralt. 

L’escola espera realitzar més activitats d’aquest tipus en un futur per seguir fomentant la creativitat, la confiança, la sensibilitat i les habilitats físiques dels nostres alumnes.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website