Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

PREMI ENCORATJA!

“Per la seva altíssima puntuació, la seva alineació clara amb el Pacte Educatiu Global, la seva cocreació, amplitud d’aplicació, creativitat artística, implicació de la comunitat educativa i qualitat de la memòria”. Són algunes de les raons amb què el jurat va reconèixer, unànimament, el ‘Projecte Mirades’ de la Fundació Vedruna Catalunya Educació amb el primer ‘Premi Encoratja!’. El lliurament va tenir lloc divendres 10 de febrer al Centre Martí Codolar, a Barcelona, en el marc de la setzena Jornada de Pastoral Educativa que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

El responsable de l’àrea Pedagògica i d’Innovació de les escoles Vedruna, Manel Salas, va agrair el reconeixement i va recordar l’objectiu del Projecte Mirades: “Si eduquem la mirada el que podem provocar és que humanitzem els altres”. Amb ell, van recollir també el premi l’equip de pastoral de Vedruna Catalunya, amb Alba Company, Elena Mateos, Toni Ortega i Miquel Codina, així com també Mario Mercader, de l’equip de Pedagogia.

El Premi Encoratja és un certamen de nova creació. Dotat amb 1.500 euros, promou els valors del Pacte Educatiu Global per treballs de Didàctica de la Religió i Pastoral Educativa a Catalunya. El convoquen conjuntament la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website