Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

V JORNADA ENGLISH DAY A L’ESCOLA

L’escola Vedruna l’Espluga de Francolí aposta pel plurilingüisme i és per això que vam celebrar la cinquena jornada English Day el dimarts 28 de febrer. 

Aquesta jornada està destinada a impulsar l’anglès, l’ús de la llengua oral entre els/les nostres alumnes i promoure les destreses comunicatives i de comprensió en aquest idioma.

Per aquesta ocasió vam apostar per una escape room ambientada a Londres on els/les alumnes havien d’ajudar el famós detectiu Sherlock Holmes i en Dr Watson en el misteriós cas d’unes joies desaparegudes en el Palau de Buckingham. Codis secrets, mots encreuats, misteriosos trencaclosques, experiments, enigmes… tot un seguit de proves que els nostres alumnes van haver de resoldre utilitzant la llengua anglesa. En un ambient molt amè i distès i a base de treballar en equip, calia aconseguir les pistes i així arribar a les paraules clau que els/les portarien a trobar les joies amb la gran ajuda i col·laboració d’en Mr William, de l’acadèmia d’anglès 87 Baker Street.

Els nens i nenes d’educació infantil també van participar en una escape room, però aquesta tenia un caire més divertit que misteriós. Van conèixer en Nick i els va explicar que havia perdut la seva caixa de les sorpreses i que necessitava la seva ajuda de superdetectius per a poder trobar-la entre tots. Aquesta va ser una activitat molt divertida i engrescadora per als infants, els quals van poder trobar la caixa i van gaudir d’una merescuda recompensa de part d’en Nick.

A la tarda tots els alumnes de l’escola van gaudir de la representació de tres obres de teatre en anglès al Teatre del Casalet. Els alumnes d’I5 van representar l’obra “The Monster”, els alumnes de segon de primària van representar l’obra “The hamster” i finalment els alumnes de tercer de primària van oferir “Puss in Boots”. 

L’objectiu d’aquesta jornada és gaudir realitzant diferents activitats en anglès i donar un impuls a la llengua anglesa, i veient la resposta dels nostres alumnes envers les activitats realitzades durant l’English Day, creiem que es va assolir satisfactòriament aquest objectiu. 

We enjoyed it a lot!

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website