Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

Jornada de Santa Cecília

Dilluns 22 de novembre va ser Santa Cecília, i com tothom sap és la patrona dels músics. Per celebrar-ho, a l’escola vam realitzar diferents activitats per tal que tots els nens i nenes gaudissin i visquessin la música, un gran bé cultural i universal.

La celebració va començar just a l’entrar a l’escola, ja que mentre els alumnes anaven entrant ho feien amb música i ritme!

Al matí va tenir lloc el taller “Instruments tranquils” a càrrec de l’Adrià Cabestany. Aquest taller estava destinat als més petits de l’escola, llar d’infants i educació infantil. Durant el taller, l’Adrià va presentar instruments com la kalimba, el hang i el carilló. Els nens i nenes van poder escoltar com sonaven, i van poder fer exercicis de relaxació al sentir el so d’aquests instruments tan relaxants. Per finalitzar el taller els nens i nenes van poder tocar aquests instruments.

Els alumnes de l’escola que toquen instruments van venir a l’escola amb els seus instruments i van oferir un concert d’audicions musicals als seus companys i companyes de cicle. Així vam poder veure músics tocant a bateria, la flauta, el violí i la guitarra. 

A la tarda els alumnes de l’escola van poder gaudir d’un concert a càrrec de la Judit Tomàs i el David Piquero del grup musical “Juke Covers”. El teatre del Casalet es va omplir de música per tot els racons i els alumnes no van poder evitar aixecar-se de les butaques i ballar!

Durant la jornada de Santa Cecília també hi van tenir lloc les manualitats. Els alumnes de 1r i 2n van pintar una clau de sol gegantina que va lluir després a l’escola. I els alumnes de 1r fins a 4t de primària van realitzar instruments musicals amb material reciclat.

Al llarg del dia els alumnes de l’escola es van poder apropar a un espai de recomanacions musicals per poder fer la seva aportació musical.

Solament ens queda agrair a l’Adrià Cabestany, a la Judit Tomàs i el David Piquero la seva participació en la Diada de Santa Cecília i per apropar la música als nostres alumnes que van viure una jornada plena d’art, emocions, sentiments i talent musical.

Llarga vida a la música!

Comments are closed.

 



 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website