Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

WELCOME MR. BAKER TO VEDRUNA SCHOOL!

Els auxiliars de conversa a les escoles són un bon recurs per a estimular l’aprenentatge de llengües i el coneixement d’altres cultures. La seva tasca educativa dona suport lingüístic a les activitats programades d’aula amb un objectiu comú: el desenvolupament de les competències comunicatives i lingüístiques del nostre alumnat. Aquest objectiu és clau per a l’aprenentatge al llarg de tota la vida ja que que l’oralitat esdevé una habilitat bàsica i transversal per a l’estudi i el creixement personal.

És per aquest motiu que l’AMPA Vedruna Espluga i l’acadèmia d’anglès espluguina 87 Baker Street han iniciat un nou projecte molt motivador i enriquidor per a l’alumnat de la nostra escola. Cada dimecres al matí ens visita el Carlos Fuentes caracteritzat com a William Baker, un noi britànic molt eixerit i extrovertit. En aquestes visites setmanals Mr. Baker passa pels diferents cursos, des de P-3 fins a 6è, i interactua amb tots els alumnes entaulant diferents converses en anglès mentre s’adapta a la tasca que els alumnes estan treballant a l’aula en aquell moment i estimulant així l’oralitat en llengua anglesa.

Volem agrair des d’aquí a l’AMPA Vedruna Espluga i a l’acadèmia d’anglès 87 Baker Street per aquesta iniciativa tan productiva.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website