Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

IOGA PER A NENS I NENES

Aquest curs continuem amb una activitat que vam iniciar el curs passat i que va donar molt bons resultats: ioga per a nens i nenes.

A partir del “Viatge al planeta Namasté”, que de forma setmanal realitzen els nostres alumnes d’educació infantil, realitzen nous aprenentatges de la mà d’en Shanti, la nostra mascota. 

Les classes de ioga per a nens i nenes són completament diferents de  la dels adults. Tot i que els objectius venen a ser els mateixos, les tècniques no ho són gens perquè tot es fa jugant. Per això, en Shanti, cada setmana ens espera amb balls, música, cançons, iogui-contes i iogui-jocs. 

Les classes de ioga per a nens i nenes són classes dinàmiques, creatives, imaginatives i plenes de màgia on l’aspecte lúdic és fonamental. No busquem fer la postura perfecta ni omplir la sessió d’asanes, sinó que es fomenta la creativitat, el desenvolupament socio-emocional i el viure plenament l’aquí i l’ara. 

Aquestes sessions són una oportunitat que pretenen donar als nostres alumnes eines per a gestionar les seves emocions, aprendre a relaxar-se i aprendre a parar i viure de forma més tranquil·la i conscient.

Comments are closed.

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website