Atenció al públic:

8.30h / 13h - 15h / 18h

C/ Pompeu Fabra,3

L’Espluga de Francolí

977 87 00 62

vedrunaespluga@vedruna.cat

HALLOWEEN PARTY I LA FESTA DE LA CASTANYADA

L’últim dia lectiu del mes d’octubre a l’escola Vedruna vam celebrar Halloween i la Festa de la Castanyada a l’escola.


Durant el matí ens vam centrar en Halloween, una tradició anglosaxona cada vegada més arrelada a casa nostra, i els i les alumnes van venir a l’escola amb disfresses i amb complements terroríficament divertits. El matí va estar ple de diferents activitats i tallers
amb manualitats de Halloween i els més valents d’educació primària es van atrevir a entrar al passatge del terror, un recorregut aterridor en el qual els i les alumnes van haver de superar una missió.


A la tarda vam sortir tots al pati i, ja sense disfresses ni complements de Halloween, vam celebrar la tradicional Festa de la Castanyada. Tots junts vam cantar, ballar i menjar unes delicioses castanyes torrades, gentilesa de l’AMPA, acompanyades amb el dolç típic d’aquesta festa popular, els panellets. Les portes de l’escola estaven obertes i les famílies es van poder sumar a aquesta celebració tan nostra.


Els i les alumnes de la llar d’infants van celebrar la castanyada durant el matí i amb les seves famílies van poder gaudir d’una Festa de la Castanyada amb activitats sensorials.

ÚLTIMES NOTÍCIES

  
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.